Page 1 of 1

OSD Suite to convert W2k3 Server image

PostPosted: Thu Nov 01, 2012 7:48 pm
by caledan
I have been working on a project to move a fully funtioning image of a server from one IBM model of server to a different one. The OSD Tool Suite looks like the perfect way to incorporate the new drivers that I knew would be needed into the image before booting up. I have identified three possible drivers that might be the culpret, the RAID controller, the chipset and possibly the NIC driver. Using the tools I have managed to incorporate the RAID driver and eliminate the endless blue screen and reboot, but the system hangs on startup. It looks like the usb hub might be the issue since the keyboard and mouse don't respond so I am working on trying to add the chipset drivers. What happens when I try that is I get an error 76 and it kicks out of the tools. Can you enlighten me as to what the error 76 means? or how to get around it?

Re: OSD Suite to convert W2k3 Server image

PostPosted: Fri Nov 02, 2012 12:20 pm
by TeraByte Support
generic "unknown" or "unsupported" message. There should be some additional
output describing the issue somewhere.

Windows typically has the drivers for the USB since it's a standard, just
after clean out (clean drivers option), it may take about 5 to 10 minutes
before they start to work as windows redetects the devices.

"caledan" wrote in message news:3677@public.tbosdt...

I have been working on a project to move a fully funtioning image of a
server from one IBM model of server to a different one. The OSD Tool Suite
looks like the perfect way to incorporate the new drivers that I knew would
be needed into the image before booting up. I have identified three possible
drivers that might be the culpret, the RAID controller, the chipset and
possibly the NIC driver. Using the tools I have managed to incorporate the
RAID driver and eliminate the endless blue screen and reboot, but the system
hangs on startup. It looks like the usb hub might be the issue since the
keyboard and mouse don't respond so I am working on trying to add the
chipset drivers. What happens when I try that is I get an error 76 and it
kicks out of the tools. Can you enlighten me as to what the error 76 means?
or how to get around it?