Problem with new update

User discussion and information resource forum for the TeraByte OS Deployment Tool Suite.

Problem with new update

Postby 1Tap » Tue Jul 30, 2019 1:52 pm

Hi,

So recently I've just downloaded newest update and cannot read scripts placed in [scripts] catalog. Just few lines are readable and then goes // [.code.] and random characters. In 1.57 I could go through procedures, functions etc. Is it intentional [url=https://9apps.ooo/download/][color=black]9apps[/color][/url]
[url=https://luckypatcher.pro/apk/][color=black]Lucky Patcher[/color][/url]?

Thanks.
Last edited by 1Tap on Mon Aug 19, 2019 1:23 pm, edited 1 time in total.
1Tap
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 30, 2019 1:41 pm

Re: Problem with new update

Postby TeraByte Support » Wed Jul 31, 2019 8:56 pm

Hello,

It's been that way for a while, had to do that because other companies were
stealing our technology instead of the community contributing to it.

"1Tap" wrote in message news:17420@public.tbosdt...

Hi,

So recently I've just downloaded newest update and cannot read scripts
placed in [scripts] catalog. Just few lines are readable and then goes //
[.code.] and random characters. In 1.57 I could go through procedures,
functions etc. Is it intentional?

Thanks.

TeraByte Support
 
Posts: 2752
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm

Re: Problem with new update

Postby Eric » Thu Aug 01, 2019 9:14 am

Just the utility.inc is readable.
Eric
 
Posts: 155
Joined: Mon Sep 05, 2011 11:53 am
Location: France


Return to OSD Tool Suite