.cmd win10 uac?

User discussion and information resource forum for scripting of TeraByte products using script lanugages such as TBScript, VBScript, Batch Files, and more.
Post Reply
Beau
Posts: 20
Joined: Sat Feb 03, 2018 5:27 pm

.cmd win10 uac?

Post by Beau »

Hi All
I am using windows 10 is there a way in a .cmd to have uac go high with no popup?
thanks
Brian K
Posts: 1934
Joined: Fri Aug 12, 2011 1:11 am
Location: NSW, Australia

Re: .cmd win10 uac?

Post by Brian K »

samairahsethi
Posts: 1
Joined: Mon Mar 11, 2019 10:29 am
Contact:

Re: .cmd win10 uac?

Post by samairahsethi »

Hi Brian K thanks for the answer. It was helpful for me. Helpful thread!!!
Prathmesh81
Posts: 1
Joined: Fri Jul 31, 2020 4:49 am
Contact:

Re: .cmd win10 uac?

Post by Prathmesh81 »

Thanks for sharing such an excellent information. Keep up!
Post Reply