Issue: IFL 3.33 and User Scripts

User discussion and information resource forum for Image products.

Re: Issue: IFL 3.33 and User Scripts

Postby puff-m-d » Thu Oct 17, 2019 10:14 am

Hello,

TeraByte Support wrote:
> Which IFL, GUI or CUI?
GUI 64 bit (I had been using the downloaded zip file but I also tried the default one included in the TeraByte Suite installation today with same results.)

> What option do you use in makedisk when building the boot media?
All default options except "Traditional - Custom" install and using two ini files:
-----
bootitbm.ini
[Options]
TimeZone=USA+5EST
ISO8601=1
GlobalGeoAlign2K=1

[LICENSE]
ProductKey=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
User=xxxxx
-----
ifl.ini
[Options]
TimeZone=USA+5EST
ISO8601=1
MDUseDirData=1
GlobalGeoAlign2K=1

[LICENSE]
ProductKey=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
User=xxxxx

[BACKUP_DEFAULTS]
UseMetaData=1
CreateHash=1
Encryption=3

[RESTORE_DEFAULTS]
UseMetaData=1
-----

> What option are you using to display user scripts?
Right click, then "Display User Scripts".

> Are you using scriptslist.txt or just placing scripts in scripts folder?
I place the scripts into the scripts folder and do nothing with the scriptlist.txt file and let it remain in the folder with my scripts.
Best regards,
Kent
puff-m-d
 
Posts: 11
Joined: Sat Sep 01, 2012 11:49 pm

Re: Issue: IFL 3.33 and User Scripts

Postby puff-m-d » Thu Oct 17, 2019 10:24 am

Hello,

TeraByte Support wrote:
> So looks like "custom" option not copying it in. For now you can change
> RAM=3 to RAM=1 in makedisk.cfg then build again.

OK, I find three instances of "RAM=" in my makedisk.cfg file.
The first two instances are already set to "1"" so I assume to leave these as is.
The third instance is set to "3" so I assume this is the only item that needs to be changed.

After I do my build, should I change it back as this would be fixed with a future update?

Thanks for all of your help!
Best regards,
Kent
puff-m-d
 
Posts: 11
Joined: Sat Sep 01, 2012 11:49 pm

Re: Issue: IFL 3.33 and User Scripts

Postby puff-m-d » Thu Oct 17, 2019 11:16 am

Hello,

TeraByte Support wrote:
> So looks like "custom" option not copying it in. For now you can change
> RAM=3 to RAM=1 in makedisk.cfg then build again.

Worked like a charm! Thanks again for your help!
Best regards,
Kent
puff-m-d
 
Posts: 11
Joined: Sat Sep 01, 2012 11:49 pm

Re: Issue: IFL 3.33 and User Scripts

Postby puff-m-d » Thu Oct 17, 2019 11:32 am

Hello,

Brian K wrote:
> I was able to remove...
> mount -t efivarfs none /sys/firmware/efi/efivars
>
> From...
>
> #! /bin/sh
> mount -t efivarfs none /sys/firmware/efi/efivars
> cd boot/scripts/bn
> ./bootnowu win10

I just gave this a try and it worked perfectly. Thanks!
Best regards,
Kent
puff-m-d
 
Posts: 11
Joined: Sat Sep 01, 2012 11:49 pm

Previous

Return to Image for DOS/Linux/Windows

cron