Board Preferences

User discussion and information resource forum for BootIt Bare Metal and BootIt UEFI

Re: Board Preferences

Postby Logman » Sun May 26, 2019 12:45 pm

I added " index.php?mobile=desktop " to the end of " https://www.terabyteunlimited.com/ucf/ " link and so far it is working.



TeraByte Support wrote:
> you can try the link with it forced off.
>
> something must be signaling it to turn on. I've tried ff, chrome, ie, from
>
> windows no issues.
>
>
> "Logman" wrote in message news:17169@public.bootitbm...
>
> I give up !
>
> I log on, it briefly shows the right page and then immediately switch to
> Mobile style
>
> ![:twisted:]({SMILIES_PATH}/icon_twisted.gif)
Logman
 
Posts: 78
Joined: Fri Jan 16, 2015 11:10 am

Re: Board Preferences

Postby Bob Coleman » Sun May 26, 2019 1:05 pm

Logman wrote:
> I added " index.php?mobile=desktop " to the end of "
> https://www.terabyteunlimited.com/ucf/ " link and so far it is working.
>
I was about to comment that it seemed to me the first time I used "https://www.terabyteunlimited.com/ucf" after booting or signing in, I got the mobile site. Subsequent uses would do the same, but if I switched to full site, that would stay in effect until i signed out or rebooted.

Then I tried:

Edge - full site
Chrome - full site
Firefox with a new profile - full site

It's apparently something in my firefox customization that's causing the mobile site. I was also going to say that I didn't know if it was worth it to me to try to discover what. Then I saw the above which seems to work, so it's almost certainly not worth it.
Bob Coleman
 
Posts: 635
Joined: Fri Aug 12, 2011 10:58 am

Re: Board Preferences

Postby Logman » Sun May 26, 2019 1:20 pm

Bob Coleman wrote:
> Logman wrote:
> > I added " index.php?mobile=desktop " to the end of "
> > https://www.terabyteunlimited.com/ucf/ " link and so far it is working.
> >
> I was about to comment that it seemed to me the first time I used
> "https://www.terabyteunlimited.com/ucf" after booting or signing in, I got
> the mobile site. Subsequent uses would do the same, but if I switched to full site,
> that would stay in effect until i signed out or rebooted.
>
> Then I tried:
>
> Edge - full site
> Chrome - full site
> Firefox with a new profile - full site
>
> It's apparently something in my firefox customization that's causing the mobile site.
> I was also going to say that I didn't know if it was worth it to me to try to
> discover what. Then I saw the above which seems to work, so it's almost certainly
> not worth it.

I was getting the same issue whether I was using Firefox, Pale Moon or Opera so it wasn't specific to FF

So far it's still working...
Logman
 
Posts: 78
Joined: Fri Jan 16, 2015 11:10 am

Re: Board Preferences

Postby AGH1965 » Wed May 29, 2019 2:22 am

Logman wrote:
> I added " index.php?mobile=desktop " to the end of "
> https://www.terabyteunlimited.com/ucf/ " link and so far it is working.

When I first use "index.php?mobile=on" to create the problem, then using "index.php?mobile=desktop" doesn't solve it, but using "index.php?mobile=off" does. Therefore I don't understand why this works for Logman. Besides, the opposite of "on" is "off". So why "desktop"?
AGH1965
 
Posts: 80
Joined: Sat Jul 09, 2016 6:36 am
Location: Netherlands

Re: Board Preferences

Postby Logman » Wed May 29, 2019 5:33 am

AGH1965 wrote:
> Logman wrote:
> > I added " index.php?mobile=desktop " to the end of "
> > https://www.terabyteunlimited.com/ucf/ " link and so far it is working.
>
> When I first use "index.php?mobile=on" to create the problem, then using
> "index.php?mobile=desktop" doesn't solve it, but using
> "index.php?mobile=off" does. Therefore I don't understand why this works
> for Logman. Besides, the opposite of "on" is "off". So why
> "desktop"?

Beats me, but it's been working properly for the last few days.
Logman
 
Posts: 78
Joined: Fri Jan 16, 2015 11:10 am

Previous

Return to BootIt Collection