V3 can read V2 images correct?

User discussion and information resource forum for Image products.

V3 can read V2 images correct?

Postby B00ze » Fri Aug 05, 2016 7:20 pm

Good day.

Stupid question, but since Images created with V3 cannot be read by V2, I need to ask - V3 does read and restore V2 images right?

Thank you.
Best Regards,
B00ze
 
Posts: 37
Joined: Tue Jul 14, 2015 4:05 pm

Re: V3 can read V2 images correct?

Postby TeraByte Support » Fri Aug 05, 2016 9:21 pm

yes.

"B00ze" wrote in message news:11919@public.image...

Good day.

Stupid question, but since Images created with V3 cannot be read by V2, I
need to ask - V3 does read and restore V2 images right?

Thank you.
Best Regards,

TeraByte Support
 
Posts: 2330
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm

Re: V3 can read V2 images correct?

Postby Radish » Fri Aug 12, 2016 3:45 am

This was the first question that jumped into my mind when I read the Upgrade History webpages for v3. I'm relieved to hear that v3 can read and restore from images made with v2. That it can do so will save me a fair amount of work. Thanks for being so thoughtful in making this so.

However, I do think that this should have been explicitly stated at the Upgrade History webpages. There is the note:

[quote]The image file created by this version requires an Image version 3.00 or later to restore[/quote]

Would have been handy to include a note below that saying (something like):

[quote]Version 3 can read and restore from images created with version 2.[/quote]

P.S. Sorry about the BBcode quote. Even though I have them enabled in my forum account settings they don't seem to be available to use. (Just thought I'd leave it as it is in case it's a problem with the site that someone might look into.
Radish
 
Posts: 28
Joined: Sun May 10, 2015 12:42 pm


Return to Image for DOS/Linux/Windows

cron