Login Problem

User discussion and information resource forum for Image products.

Login Problem

Postby tbifan39 » Tue Aug 09, 2016 8:10 pm

I am trying to access the site to download the newest version of IFW, but it was giving me invalid login info. Now, it is saying IP has too many invalid logins. I know the info was correct. What do I do now?
tbifan39
 
Posts: 38
Joined: Fri Sep 16, 2011 10:08 am

Re: Login Problem

Postby TeraByte Support » Tue Aug 09, 2016 8:20 pm

contact support via email.

"tbifan39" wrote in message news:11980@public.image...

I am trying to access the site to download the newest version of IFW, but it
was giving me invalid login info. Now, it is saying IP has too many invalid
logins. I know the info was correct. What do I do now?

TeraByte Support
 
Posts: 2275
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm

Re: Login Problem

Postby tbifan39 » Tue Aug 09, 2016 8:37 pm

I got it working...It finally allowed me to try to login again and I was able to successfully login. I set a password to my account so that it will make it easier. I noticed that there is no IFL without networking for v3 and there is no v3 of Image for UEFI.
tbifan39
 
Posts: 38
Joined: Fri Sep 16, 2011 10:08 am

Re: Login Problem

Postby TeraByte Support » Thu Aug 11, 2016 12:49 am

they are there.

"tbifan39" wrote in message news:11985@public.image...

I got it working...It finally allowed me to try to login again and I was
able to successfully login. I set a password to my account so that it will
make it easier. I noticed that there is no IFL without networking for v3 and
there is no v3 of Image for UEFI.

TeraByte Support
 
Posts: 2275
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm

Re: Login Problem

Postby DrTeeth » Thu Aug 11, 2016 9:31 am

On Tue, 9 Aug 2016 20:37:13 PDT, just as I was about to take a herb,
tbifan39 disturbed my reverie and wrote:

>I noticed that there is no IFL without networking for v3 and there is no v3 of Image for UEFI.

It is not obvious, but I would guess that it is the IfL that does not
have "no net" in the title.

Like you, I cannot find a v3 of the Image for UEFI
--
Cheers,

DrT

"If you want to find out what is wrong
with democracy, spend five minutes with
the average voter." - Winston Churchill
DrTeeth
 
Posts: 965
Joined: Fri Aug 12, 2011 11:58 am

Re: Login Problem

Postby tas3086 » Thu Aug 11, 2016 4:17 pm

But it is nice having a one download installs everything including UEFI.
tas3086
 
Posts: 208
Joined: Mon Mar 19, 2012 11:15 am

Re: Login Problem

Postby tbifan39 » Fri Aug 12, 2016 4:11 pm

DrTeeth wrote:
> It is not obvious, but I would guess that it is the IfL that does not
> have "no net" in the title.

Whoops...I did not see the other English version (nonet)

I also see there is a x64 bit version of IFL. What is the difference between the 64 bit version and the 32bit? I am running a Windows 10 Pro 64 bit/
tbifan39
 
Posts: 38
Joined: Fri Sep 16, 2011 10:08 am

Re: Login Problem

Postby TeraByte Support » Sat Aug 13, 2016 9:24 am

the x64 version should only be used for those that need x2apci support.


"tbifan39" wrote in message news:12054@public.image...

DrTeeth wrote:
> It is not obvious, but I would guess that it is the IfL that does not
> have "no net" in the title.

Whoops...I did not see the other English version (nonet)

I also see there is a x64 bit version of IFL. What is the difference between
the 64 bit version and the 32bit? I am running a Windows 10 Pro 64 bit/

TeraByte Support
 
Posts: 2275
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm


Return to Image for DOS/Linux/Windows