Howto Enable BBCode

User discussion forum for items related to technology in general.

Howto Enable BBCode

Postby click-click » Wed Oct 07, 2015 5:24 am

When I post, BBCode is OFF even though I have it enabled in my profile. Is this disabled for a reason or am I doing something wrong?

Also I tried using the team link to contact the admin about this, but there doesn't seem to be an active link to PM any of the
admins or moderators. Seems a bit useless this way.
click-click
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 18, 2013 4:27 am

Re: Howto Enable BBCode

Postby TeraByte Support » Wed Oct 07, 2015 7:13 am

most things are disabled to prevent misuse.

"click-click" wrote in message news:10407@public.tech.misc...

When I post, BBCode is OFF even though I have it enabled in my profile. Is
this disabled for a reason or am I doing something wrong?

Also I tried using the team link to contact the admin about this, but there
doesn't seem to be an active link to PM any of the
admins or moderators. Seems a bit useless this way.

TeraByte Support
 
Posts: 2313
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm


Return to Technology

cron