No text

User discussion forum for items related to technology in general.

Re: No text

Postby TAC109 » Mon Jan 23, 2012 6:54 pm

Thanks Mary. I can always log in to the forum with my web browser to
catch up with missing bodies.

I doubt that there is any problem with Agent, as I have been using it
for the last 15 or so years with no difficulties (apart from this
one). It works fine with many other news servers.

When it attempts to get the missing bodies it reports 'connection
closed unexpectedly by server', which indicates a problem at
Terabyte's end.

On Mon, 23 Jan 2012 17:22:05 PST, mjnelson99
wrote:

>I would also suggest trying a different newsreader.
>
>I am using Thunderbird and those are the only 2 that did not
>show that I know of.
>Mary
>
>On 1/23/2012 4:08 PM, TAC109 wrote:
>> I *still* can't download some bodies via NNTP into my Agent newsreader.
>>
>> Any chance of sorting this out, Terabyte?
>>
>>
>
TAC109
 
Posts: 215
Joined: Tue Sep 06, 2011 3:41 pm

Re: No text

Postby DrTeeth » Tue Jan 24, 2012 3:09 pm

Agent is working fine here apart from a couple of threads.

DrT
DrTeeth
 
Posts: 970
Joined: Fri Aug 12, 2011 11:58 am

Re: No text

Postby mjnelson99 » Wed Jan 25, 2012 7:37 am

That may be the same 2 I could not see.
Mary

On 1/24/2012 4:09 PM, DrTeeth wrote:
> Agent is working fine here apart from a couple of threads.
>
> DrT
>
>
mjnelson99
 
Posts: 766
Joined: Thu Aug 11, 2011 6:24 pm

Re: No text

Postby DrTeeth » Thu Jan 26, 2012 10:32 am

On Sun, 22 Jan 2012 07:17:24 PST, just as I was about to take a herb,
DrTeeth disturbed my reverie and wrote:

>The only problem I seem to be having WRT not downloading the message,
>but only the header is with the EMBRLock Lock message in this group.
>
>Many, but not all of the topics appear as separate messages instead of
>being under the original post. Using Forte agent.

Further, I have downloaded a message that does not appear when the NG
is viewed via the web interface. I was investigating why I could not
immediately.
--

Cheers

DrT
______________________________
We may not be able to prevent the stormy times in
our lives; but we can always choose to dance
in the puddles (Jewish proverb).
DrTeeth
 
Posts: 970
Joined: Fri Aug 12, 2011 11:58 am

Re: No text

Postby TAC109 » Thu Jan 26, 2012 3:05 pm

On Thu, 26 Jan 2012 09:32:15 PST, DrTeeth
wrote:

>Further, I have downloaded a message that does not appear when the NG
>is viewed via the web interface.

I've seen that too. Unfortunately, when I have re-examined the forum
via the web interface I've then noticed that there was a 'page 2' that
I hadn't seen earlier! Doh!

Still can't download those 'EMBRLock' messages, though.
TAC109
 
Posts: 215
Joined: Tue Sep 06, 2011 3:41 pm

Re: No text

Postby TAC109 » Thu Jan 26, 2012 5:04 pm

On Thu, 26 Jan 2012 14:05:14 PST, Tom Cole
wrote:


>Still can't download those 'EMBRLock' messages, though.
>
On further investigation, there seems to be a problem at Terabyte's
end when attempting to download messages which contain special
characters. In this particular case the 'TM' character in the subject
line appears to stop the downloads.

I've seen the problem with other Terabyte newsgroups where some
messages get stuck. (I have a Netbook which I take away on holiday and
I 'catch up' the messages on that machine.) Some messages have failed
to download from Terabyte during a recent 'catch up'.

I hope this information will help Terabyte sort out the problem.
TAC109
 
Posts: 215
Joined: Tue Sep 06, 2011 3:41 pm

Re: No text

Postby DrTeeth » Fri Jan 27, 2012 1:45 pm

On Thu, 26 Jan 2012 14:05:14 PST, just as I was about to take a herb,
Tom Cole disturbed my reverie and
wrote:

>Still can't download those 'EMBRLock' messages, though.

Nice to know that it is not just me LOL.
--

Cheers

DrT
______________________________
We may not be able to prevent the stormy times in
our lives; but we can always choose to dance
in the puddles (Jewish proverb).
DrTeeth
 
Posts: 970
Joined: Fri Aug 12, 2011 11:58 am

Previous

Return to Technology