MulticastSender doesn't work properly

User discussion and information resource forum for Image products.

MulticastSender doesn't work properly

Postby The_Immortal » Thu Feb 18, 2016 2:42 pm

Hello!

I need to make a restore on two computers simultaneously. For this task I've used MulticastSender64 but got some problems.

We have two target PC (PC_A and PC_B) and one host PC (PC_Host).

So on PC_Host I've launched MulticastSender64.exe, select tib-file and set the value 1 for option related to auto-enabling Multicast (Auto Start = 1).
Next i started PC_A, launch IFW with the following parametrs: /r /uy /d:w0 /f:\\\PC_Host*** - restore process has been succesfuly started. On PC_Host i saw one client and Multicast is enabled. OK.
Now i started PC_B with the same parametrs but got the error: "parametr processing /f:\\\PC_Host*** failed".

So it seems MulticastSender doesn't allow to process more than one client (in my case).

Could you tell me how to fix it? Or what I made wrong?


Thank you!
The_Immortal
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 15, 2016 2:33 pm

Re: MulticastSender doesn't work properly

Postby TeraByte Support(PP) » Thu Feb 18, 2016 3:30 pm

Auto Start should be set to the number of clients that will be connecting. If you want to connect two clients you would want this set to two. When set to one it's starting as soon as PC_A connects.

Otherwise, you can leave Auto Start at zero and start the process manually after all clients have connected.
Paul Purviance
TeraByte Support
TeraByte Support(PP)
 
Posts: 1088
Joined: Thu Aug 11, 2011 5:51 pm


Return to Image for DOS/Linux/Windows

cron