Phylock failed to cache changes

User discussion and information resource forum for Image products.

Phylock failed to cache changes

Postby borate » Thu Oct 27, 2011 2:55 pm

Just completed: an over-install of Windows 7 SP1. No other changes in hardware or software.

When the "phylock failed to cache changes" message appears (1st time ever seen) I did the following...

Increased DATA cache to 50000
Rebooted
Reinstalled IFW/IFD

Message persists. What's the fix, please?
borate
 
Posts: 82
Joined: Thu Oct 27, 2011 2:51 pm

Re: Phylock failed to cache changes

Postby mjnelson99 » Thu Oct 27, 2011 3:22 pm

I made RAM cache size 12000 and don't have problems. Try it.
Mary

On 10/27/2011 4:55 PM, borate wrote:
> Just completed: an over-install of Windows 7 SP1. No other changes in hardware or software.
>
> When the"phylock failed to cache changes" message appears (1st time ever seen) I did the following...
>
> Increased DATA cache to 50000
> Rebooted
> Reinstalled IFW/IFD
>
> Message persists. What's the fix, please?
mjnelson99
 
Posts: 766
Joined: Thu Aug 11, 2011 6:24 pm

Re: Phylock failed to cache changes

Postby borate » Thu Oct 27, 2011 3:56 pm

Thanks Mary,

The fix was to first UNinstall, then reinstall. That worked fine as always, with a disk cache of 600. Regards.
borate
 
Posts: 82
Joined: Thu Oct 27, 2011 2:51 pm

Re: Phylock failed to cache changes

Postby TeraByte Support » Thu Oct 27, 2011 10:45 pm

you have to reinstall if you do an install/upgrade of windows.

"borate" wrote in message news:569@public.image...

Just completed: an over-install of Windows 7 SP1. No other changes in
hardware or software.

When the "phylock failed to cache changes" message appears (1st
time ever seen) I did the following...

Increased DATA cache to 50000
Rebooted
Reinstalled IFW/IFD

Message persists. What's the fix, please?

TeraByte Support
 
Posts: 2310
Joined: Thu May 05, 2011 3:37 pm


Return to Image for DOS/Linux/Windows