Page 1 of 1

moving partitions

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 12:53 pm
by busaman
i made an error when i first set my laptop up and i want to move the location of a couple of drives so i can resize them into a bigger partition(my fault for not realizing how big i needed for a couple of them)

but i cant work out how to do it and cant find any info on here or in the help files if it is indeed possible.

Re: moving partitions

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 2:11 pm
by Brian K
busaman,

It's called "Slide". Please post a screenshot of Disk Management if you still have issues.

Re: moving partitions

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 2:37 pm
by busaman
Hi i have tried the slide option but couldn't make it work. i will post a screenshot tomorrow its in the workshop tonight.

Re: moving partitions

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 2:42 pm
by mjnelson99
I once used slide and it took a LONG time. I don't remember the
partition size I was changing.
Mary

On 8/3/2015 4:37 PM, busaman wrote:
> Hi i have tried the slide option but couldn't make it work. i will post a screenshot tomorrow its in the workshop tonight.
>
>